top of page

OM OSS

Tromsø Orkesterforenings Janitsjarkorps ble stiftet i 1923. Janitsjarkorpset består av rundt 60 amatørmusikere fra 17 til 80 år. Korpset har som ambisjon å holde et høyt musikalsk nivå og å presentere musikk som er spennende og artig å høre på, samtidig som det er utfordrende og givende å spille for medlemmene.

TOF Janitsjaren holder flere konserter gjennom året og deltar årlig i konkurranser både lokalt og nasjonalt. Korpset samarbeider gjerne med både kor, korps, storband og solister og vi spiller mange ulike sjangere. I samarbeid med Tromsø kammerorkester gir vi byens befolkning en festkonsert i Kulturhuset på nasjonaldagen.

TOF Janitsjaren er en sosial gjeng og medlemmene tar gjerne i et tak for korpset. Vi øver hver tirsdag i festsalen på Åsgård og tar imot nye medlemmer kontinuerlig. Korpset dirigeres med entusiasme og engasjement av Sten Ivar Frydenlund, trompetpedagog ved Tromsø Kulturskole.

 

 

Vil du være med og spille?

Korpset øver hver tirsdag fra 19 til 22 igjen i festsalen på UNN Åsgård etter en periode med øvelser på Kroken Ungdomsskole. (se kart nede på sida). Kom innom for en prat, og ta gjerne med instrumentet og prøv. Du kan også ta kontakt med oss på forhånd her.

bottom of page