DIRIGENT

Sten Ivar Frydenlund

Sten Ivar Frydenlund er ansatt som trompetpedagog ved Tromsø Kulturskole og fast dirigent for Tromsø orkesterforenings janitsjarkorps fra høsten 2010. Han har bred musikalsk bakgrunn; i tillegg til å være utøvende musiker både som kammermusiker, solist og orkestermusiker, har han vært betydelig engasjert som trompetpedagog og dirigent.

Sten Ivar Frydenlund har utdanning fra solistklassen ved Hochschule für Musik und Theater i Hannover, og 4-årig faglærer- og videreutdanning fra musikkonservatoriet i Stavanger. Frydenlund var blant annet vært solo trompeter ved Metropolteather i Bremen fra 1997-2000.

 

De siste 10 årene har han jevnlig gjestet og tatt videreutdanning hos ulike solister og utøvere på trompet så vel som barokktrompet og rennesanseinstrumentet Zinke. Han har vært med på mange cd-innspillinger og har urfremført mange nye verk av norske og skandinaviske komponister.

Frydenlund er aktiv innen moderne musikk og er gründer og kunstnerisk leder for samtidsensemblet Arktisk Sinfonietta, grunnlagt i 2011. Han spiller jevnlig både med forskjellige orkester, kammermusikkgrupper og som solist.

FINN OSS

 

HVER TIRSDAG MELLOM 19.00 OG 22.00

I FESTSALEN PÅ ÅSGÅRD SYKEHUS

 

 

ADRESSE

 

TROMSØ ORKESTERFORENINGS JANITSJARKORPS

POSTBOKS 350

9254 TROMSØ

NYTT MEDLEM?

 

Vil du begynne i TOF Janitsjaren? Ta kontakt her

FINN OSS

© Tromsø Orkesteforenings Janitsjarkorps.